повертатись

повертатись -
це день із дощем,
це день зі старого нового
зі смаком шоколаду на губах
та портвейном під курткою
щоб не зустріти на вулиці чергового

повертатись - це як таксі, на яке не вистачає сотні
й розмовляти без усілякою напруги
і дивитись у очі твої,
надприродні

повертатись - взимку
в осінь,
в дощі
перевдягнену
повертатись - це відповідь, яку знаеш
навіть якщо
пошуковий запит не знайдено


Рецензии