Кузьма

Чуєш, чувак, як ти міг
Ще стільки кіна і книжок
Ще стільки вина і стежок
І стільки людей тебе любить

Слухай, пацан, не жартуй
Куди ж тепер діти квитка
Це мав бути день байбака
Навіщо ж тепер друге люте

Знаєш що, хлоп, повертайсь
Ніхто тебе не відпускав
Казки ще не всі розказав
І друзі кому передзвонять

Досить, старий, не стєбись
Ще стільки днів до весни
Ще стільки дитячих снів
І час тобі стільки дозволить


Рецензии