Владо Украiни!

Владо України
Ницая гидота
Ось твої руїни
Небуття ворота

Ти знущалась довго
Над кращими з народу
Та не дано нікому
Обдурить природу

Землі не відстоїш
І багатства втратиш
Прийде час святої
І страшної правди

Правди про Вкраїну
Правди про державу
Що лама людину
Через пиху іржаву

Правда ще засяє
На твоїй могилі
Ще й таке буває
На цій землі немилій


м. Кривий Ріг, 2 лютого 2015 р.
_
Присвячую світлій пам'яті видатного українського діяча культури Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка)


Рецензии