По украински

І так і саме так...
Хіба це призедент? -  дурак!!!
Як можно так казати?
Він просто-дуркуватий!

Дітки Донбасу в крові всі...
Його би гніду- до стіни,
Та ростріляти як сволоту!
Або повісити - гидоту...


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.