Смерть солдата

Він молодим пішов у бій
Він воював, і захищав країну
Який мама відчувала біль
Коли обстрілювали її дитину

Але стріляти не хотів,
Хотів він жити в мирній Україні
Хотів вернутись до батьків
Розповідати про війну своїй дитині

Ворожий постріл, його не оминув
Один лиш місяць і повернутися він мав
На полі бою останній подих він вдихнув
А батько з матір'ю з надією чекав

І повернувсь до дому, уже назавжди
Лежав герой, у цинковій труні.
І в пам'яті лиш світлі, залишились сліди
А матінка кричала: Лиш не він! О ні.....

                Вірш присвячений моєму найкращому другу який загинув
                01.02.2015 Захищаючи країну у зоні АТО. Довгий Олег Іванович
                Друже, ти вічно живий у нашій пам'яті...


Рецензии