Нема!!!

Нема!Нема!І сльози душать
І моя частка вмерла десь у глибині
Не зрадить пам'ять,думи не порушать
Твої веселі і сумні пісні

Лети на небо і дивись за нами
А ми без тебе якось тут,самі
Я так пишаюсь тим,що добре знаю
Твої веселі і сумні пісні

Скрябіну
Вічна пам'ять


Рецензии