Лютий надвор...

   Лютий надворі, дощ іде з неба,
   Грім гуркотить, той, що не треба.
   Вітами лячно квилять дерева,
   Люди, миленькі,треба жить вільно.

   Нащо вам гради,нащо вам міни?
   Людоньки, милі, чи одержимі?
   Дощ хай йде з неба, квіти ростуть,
   Сміх лиш веселий хай буде чуть,

   Бавляться діти, щастя вам всім,
   Батьку та мамі щастя у тім,
   Сонечко сяє, грози гримлять...
   Що ж ще у світі можна бажать?!


Рецензии