Lectii far soft

Eu lectii fara soft
Adesea am predat
Lamuraem Pascalul la toti
Numeni nu-ntelegea.

Le mintea lor ce stralucea
Eu acceasam ades
O lume-ntreaga intelegea
Ei nu m-au inteles.

De cite ori eu lamuream
Ei toti erau profund
Imbricati in lumea lor
Eu nu aveam acces.

O ora sa fi ascultat
Din tot ce le spuneam
Ei teza o scriiau cu toti
Fara compilat din soft...


Рецензии