що то?

І що то є?Де ділася душа?

Куди всі сни літають серед ночі?

Чому це все не варто і гроша,

А справжня цінність – тільки твої очі…

На дротах сум, як капельки дощу,

На серці смута, а в душі страждання.

Пробач мене за все і я прощу,

Напевне в світі є таки кохання…

Неприйняті не приймуть почуття,

Незвідане не звідають ці люди,

Захоплено молюся на життя,

Бо впевнений – усе чудово буде!


Рецензии