Маэстро Случай - укр

Маестро Випадок, співавтор всіх шедеврів,
що роблять світ на волосину краще,
псувач Господніх задумів і нервів,
невиправний пройдисвіт і ледащо,
радіє, що ніхто його не славить,
подяками за поміч не морочить.
Як сірий кардинал він світом править,
але тоді, коли сам світ цього захоче.

01.02.2015


Рецензии