Поки заробляли...

Поки заробляли
Мама з татом гроші,
Діти виростали
Дуже нехороші.

«Що це з ними сталось?» – 
Розгубився тато.
Мама дивувалась,
Плакала багато.

Телевізор «Соні»
І комп’ютер в хаті, –
Посивіли скроні
У батьків багатих…

Діти – наші квіти –
Подарунок Неба,
Щоб за них радіти
Їх плекати треба.
      ***
Фото из Интернета.


Рецензии