Зима

Зима. Розтоптане кохання.
Душа продрогла геть наскрізь.
Поворушись, вдихни принаймні,
на повні груди, підведись...

Не стій, іди не зупиняйся,
бо як болото заростеш.
Душа - то озеро криштальне,
твоїх страждань, дощів, пожеж...


Рецензии