Brwi, jak dwie chmurki w niebie

Brwi, jak dwie chmurki w niebie.
Palce-jak ptaka piora.
Swiat-blady jest bez ciebie
Slonce swieci ponuro!

Oczy-jak swiatlo gwiazdy.
Imie-jak powiew lata.
Swiat-on bez ciebie blady!
Nie chce bez ciebie swiata!


Рецензии