Гражданская война

Грамадзянукая вайна.
Кроў, бруд, нянавісць.
Панаванне сілы і зла,
Трыумф смерці, пакут,
Нялюдскасць і здрада.

У гэтым моры праклёнаў,
Гаркіх слёз і тугі,
Ёсць сляпец, што не бачыць рэалій.
Гэта я – асляплёны зусім не вайной,
Асляплёны – каханнем.


Рецензии