Янголи сплять

Янголи сплять. Спи спокійно і ти,
Даруй зверху світло тим кому тяжко іти.
Ти житимеш вічно , поки живі пісні
Твої звучатимуть і восени і навесні.

Янголи сплять. Сплять найкращі люди .
Ти один з них. Щастя  обов'язково буде ,
Може зверху , вже не тут. Але точно зараз.
Прощений будеш від усіх образ .

Для тебе теперь, лише для тебе музика
Небесна чиста , висока , не низька.
Лети туди, де тобі крила шепотять
Тепер ти точно знаєш як янголи сплять.


Рецензии