у тебе холоднi руки?

у тебе холодні руки ?
крига . тонка й надто небезпечна для вільної ходьби
позбав мене від цьої роздираючої муки -
помолись , постав свічку за мій упокій

ти помреш від вина , і вже не буде таким солодким
той нескінченний дивний механізм :
прикрашатимеш свої бездарні ессе змістом глибоким ,
а коли будеш ставити свічку , згадаєш про свій атеїзм

можеш сказати , яка я сука
як ти молився за мій упокій
у тебе справді занадто холодні руки -
і ось квиток в один кінець у новий світ


Рецензии