Мiй кiт оселився на пiдвiконнi

Мій кіт оселився на підвіконні,
Мовчит і дивиться вниз.
У нього очі - сумні безодоні,
У нього холодний ніс.

Не хоче м яса, не хоче риби,
Сумний, як студент і сесія...
Це мабудь від сірості. Сонця й мені би.
...У нас із котом депресія.


Рецензии