Я битВу прадавжяю важ

За меСцайКа в ВасьМак Сь

Итак, валюта введена вж.
И мы ва-банк до й Таньк Ш.
Бо жь шюри-мури абяцаф
Я ёй сягодня фпрам.

Сибя познавш, ты ш будяш даш
Даваты в7 рубля й зь.
А НЕ но Анечке-Душа
Аткроем цип свой Сайт фш.

Сдаваль зя я й анализа Ж
ЯкойСци Жабцы там,
Дзе все, ну, как жа, спакВаля
Сядаюць ва чарГа ш.

За 7 я астаюся ваш
Кабзар упарты так,
Шо божэ мий ек я жиЛаль Б
Шэ й лаский БлизьНюКа, Х.

…ну, шо добаВыты пынькам.
Вчара была таска,
Шо все ЛуНаР и ДанькНиРак
Всё есцяць да Сашка вш за кав зь.

А! шэ какия наваСця?
Ну, сцяць фсе хамк на Ваксь:
Пагодка, виш, а5 неладн.
МяцьЕльКИ ЗЬ, галяпад…


Рецензии