абыякавасць

Як арэлі хістаецца гэта рэальнасць,
бо трымаць перастала пасрэдная цяга.

Загорелась легко, словно просто бумага,
моих чувств неосознанность и актуальность.

Паміж ветлівых слоў, непадкупнай адкрытасці
апрытомнела сэрца майго дамінанта.

Не солгал календарь, не потухла и лампа,
только жизнь промолчала снова из хитрости.

Не склеіць сусвет свой на цёплай чужбіне,
не вылечыць душу няроднымі словамі,

не стать снова близкими с просто знакомыми.
Легче, мне кажется, море найти в пустыне.


Рецензии