на заказ

Летить вітання крізь степи,
А ми танцюємо вертепи.
Щоб Вас щиро привітати,
і всього вам побажати.
Бажаємо яскравого вам сонця,
і щастя білого ведмежати,
Щоб посмішка,ваша у віконця,
і багато літ вам пісеньки співати.

Летить вітання крізь поля,
вітає вас у стилі ля-бемоля,
і небо промінисте,Вас вітає,
щоб щасливіше склалась доля.

Ловіть і Ви ж вітанячка від нас,
для вогника вашої душі,
що красивіше всіх прикрас.
Бажаємо вам багатих літ,
І здоров'я,краще Геркулеса,
і квітів весняних первоцвіт,
і дому рідного!вічна адреса!


Рецензии