Маячня

Так, маячня – щось лячне бродить степом
І в глупу ніч вгвинтився гвинтокрил
Тече зоря і ятрить щем нестерпний
І присмак крові – звірячий і теплий –
Таємний поклик в пам’яті розкрив.


Так, здичавів – занурюється в брязкіт
І падає навколішки єство
З небес – снування мишачого птаства:
Мов повінню заповнюється пастка –
І срібна куля вкочується в ствол. 

18-19.04.09


Рецензии