Ще ме търсиш...

Ще ме търсиш цял живот... До края...
Кога дъх не ти достига... Ще ме разбереш.
Как била съм единствена за тебе
и объркан на живота от стръмните завои
не посмя от далеч при мен да спреш.

Ще ме търсиш цял живот... Аз зная...
И как пулсирам в всяка твоя клетка на кръвта.
И сама дори когато упътя се към Рая,
след мен ще тръгнеш, за да ме настигнеш,
и да преминем двама през Божията врата.

Ще ме търсиш цял живот... Да знаеш...
Ще искаш да съм твоя... в твоята душа.
Взрив и тътен в сърцето ти ще е ... Безкраен.
Бездиханен ще оставаш. Само по копнеж.
И името ми ще прошепваш в мрачината...
Ще ме шепнеш...
Шепнеш...
Шепнеш...
Сам.


Рецензии