Ой, народе...

Спозаранку та й до ночі
Роблять баби й мужики.
Україна дні і ночі
Розцвітає всі віки.

В Україні все дивує,
Повні щастя закрома.
Славний мій народ будує
Те, що в нас іще нема.

Гарним людям не байдуже
Як те щастя досягти.
Всі родини міцно дружать
Для досягнення мети.

Ой народе, - милий друже,
Гарно жити якщо дбать
Про країну, щиро дуже.
Та й надії споживать.


Рецензии