такою ж...

Залишайся ж такою, моя небесна,
невичерпною і відвертою.
близькою, надійною та живою.

залишайся ж такою, білокрилою
теплою мрією, обійми
та взлети наді мною.

залишайся ж зі мною,
я тебе собою у химар
і від темних чар відвоюю.

залишайся ж такою, живою,
і поряд наодинці зі мною,
огорни від пекучого болю.


Рецензии