Безк нечн сть

Я ---надія
Я трава зелена в полі
Я ---світанок
урожай збирае доля.
Я --безмежжя
зірка в полі.
Я зливаюсь,розтікаюсь
скручуюся в коло
і згинаюсь,розгинаюсь,
випрямляюсь, підіймаюсь
безкінечність я у твоїй долі.


Рецензии