Вика

Вітер дув і дощик лив,
бігла я на норматив
на вісімсот не йде мастя,
бо не ті вже скоростя...

Двісті метрів як пройшли,
на лоба очі поповзли,
бо побачила табличку
що 12 ще лишилось...

Кілометр на легке
Коваленко вдалеке,
відірвалась аж на пів круга
стомилась в мене і одна й друга нога...

Хоч би хтось мене провів!
був би точно норматив,
вже б не "А", а хоч би "Б",
не жалію вже й себе...

Напряглась на фінішах,
казали техніка то жах...
Хтось мене тоді спросив
ну, а як же норматив?

Буду сбори я пахать,
ні каплі не употреблять,
хоч тяжко буде, та зусилля цього варті
спробую іще раз на чемпіонаті.


Рецензии