***

Май
Квiтнее бэз,пануе водар,
струменць по усёй акрузе.
Такi прыемны душы лекар,
ландыш у лесе, палын у лузе!
Старанна цёхкау салавейка,
сам захапляуся свам спевам,
спявау самазабыуна , лёгка -
душа узрушана напевам.
Духмянасць, росквiты i спевы
займальны вельмi поле, г ай.
Запрыгажэлi хлопцы.дзевы.
Вясна, каханне, квяты, май!


Рецензии