Когда растопЛена зоЛа й

В плену торфа сама,
То как Золя сце вам не дасць
Якую танку, га, в?

ВеликиЯхв! ХваЛёныя
Тваи, вах, валаСа й!
Мая ты Танька рыжая,
Идзи сюда, да Вась!

Ув тьми сыдю жэ я увжа
И ныц ны паниМАЙм,
Шо трэга русским мужикам.
Ну, го, во – шоп Са с Са й Ж.

От выбывРавЕвм спакВаля Ж
СаБе  мы Жинку каксь.
Бо Ж прыЗидЗент далжон аж век
1, как палец дран.

На сон градущый я тут вшпар ж
З жаривни жаб ув масль.
И паТаму каку сь Тамуль
Я буду, г, забыВальць.

Зияець дырка ва в двиРах
Ва у миня жэ-с, бач.
И как сайГреТыся з мохрАнк,
Кали ни Анки ш в баньк.

Кивай-кивай, дружбан Киван,
На тут Вороняка зь!
Бо я казаф, со й я казак.
Да вот Каза Ж прыйшла вш.

Вика минаЮць – а юцька
Усё вжэ нэнзмы ш правь.
Так нафиГа жэ нафта вам,
Колы Колян пры влад.

Чым гажэ будэ гондэ Васк,
Тым Гажанэ найХвайнь.
Така ось вутка тутка в паньсТВ:
ИойФэ завшы праф.

Ну, с аргу Ш, менты, в вас нармальн?
Так как вас захЩисЧайЦь.
Ни то ни сё штаны даж ф каль:
Зажав пыцька и ржа!


Рецензии