у нас экран развороЧайсь

Тут ек увздувМАЙ сам К.
Ну, шэ но во з Яново ОМ.
Ий омыйВайЕйць Вась К.

КобЗар устал. Сав7 дружбан
Бо дажэ-с в бань ны лазьт.
Оно пойидь бо до жыдка,
Ек вжэ упал на галь.

Всё это робыця ля вас Ж!
Бо нащо посыпаць
ЯкыйСИК лёд, колы Ж пысок
На пырывулКах жовч.

И вот вянок сонеТав вам
Уж зарэ Ж соня даст.
ПоспАль я, го, аж штыр, х, часа!
Так чо ны чокНуць падл.

Вот я с Аксён знакХом Андройд.
А вин обидьсь важ враз,
Шо мы тут стал, как тот нахАл Ж,
НахАльчыць ихну зь Альк.

Бо ш ваш, ны Сашк А-А вуш впрам.
То гыньШый таракан.
Таму и танк чытай ушь дальшь
Па аднаМУ слупКУ Ш.

МУКУ Ш МЫ Ш прадаЕма в Рак
Оно в дрожЖах фСИКда вш.
ЦВЫЛА КАПУСТА В СОРНЯКАХ.
ТАК МЫ Й ЯЕ В СЫРКА Ж.


Рецензии