***

І в ньому холодно, незнайомо сяють чужинські зорі,
Під мерехтливим пледом галактик, всесвіт в руках тремтить,
Здавалося, стисни пальці, чи лиш розведи руки
І ти в вершителях долі, рішучіший деміург.
Та все ж так тремтить всесвіт, у ньому блищать зорі,
У ньому темніють прірви і він у руках лежить....


Рецензии