Я

Я часто плачу уночі,
А вдень дарую всім усмішку
Мені так боляче в душі,
А на яву немов та кішка!

Я люблю літо,радість, сміх
І мир в усьому світі
А інколи ненависть - повний міх
З'їдає ці прекрасні миті

Я люблю мріяти щомить,
Подорожувати й сподіватись
Колись я переможу всю себе
І перетворю у реальність.


Рецензии