Мы во гонде пагледели

КоньФеньРеньЦий Девы.
И чыЁ Ж то вавПлавЩэне
Ваабщэ кабеты Ж…

Аж почти на три копейки ж
Мы добавим вам бюжэта!
Бо ж вы ж сами так фсхотели,
Шопы я пыл прежСитТентом.

Або шо такое во.
Коля проСит, дай вейдро.
Ну, я й дав яму чаво-т.
Тока Витька хвать ф сфой столк.

А вапшэ, я ни а чом ж
И не й гавару аб том,
Шо, хоть иней на галофц,
Колька во растё…

Ат каго да афт кафо!
Сам сабе радив да й фсё.
Ведь я Кастор са й ПалЛукс:
Как хачу, так вам плачу й.

Иш ты бо! Взвели зь кастёр фш!
Прама паника з Барак!
Ну, так наце: пейце й чай.
Цукар вам са масль!

Палка ж завш ап двух канцях:
Хто пацяхне, таму й на з.
Я не пЮ жэ, й не й куру з.
Ем но куру куз.

Вот какой мы гонды зух
На прысТаниЩ музк.
Так! Ты в довг хациця взяць?
На! Плаци даляр.

А то веят вуже й вецер
Ся й ИсьРяйИль ведзь во вж…
Нас не влукПикШь! И не вЕдеш,
Как-та мы так феним.

Сани тары! НасТузПай-к!
Вона: виш, Кабзар?
Так в Навинках пусць кахайц
Са шпаною младш.

А то, хы! Званяр,
Шо и я гниляк!


Рецензии