Внучка

Приїхала до бабусі
   Внучка із столиці
Вона в неї чемпіонка,
   Найкраща у світі
Подивилась на бабусю -
   Блідна та худа
Що сталося з тобою люба,
   Ти ж була товста
Тоді ми були залежні
   Бо праця була
А тепер ми не залежні,
   Їсти що нема
Налогами душать нас
   Пенсія мала
Кажуть- кращого не ждіть
   Бо казна пуста
Куда ділось те багатство
   Поясни мені
Вони мабуть те багатство
   Забрали собі
Стала бідна в нас держава
   Господи прости
І тепер керують нами
   Брехуни й вори
Поясни мені онучко
   Доки ще чекать
Люди кажуть настав час
   Всіх повигонять
Брати владу в свої руки
   Вже прийшла пора
Якщо ми цього не зробим
   Буде нам хана.


Рецензии