Забери iх

Господи благаємо,
   Пожалій ти нас
Візьми собі Порошенка
   Хай живе у вас
Хай забере свою банду
   І прихвате Юлю
Вона й там усьому миру
   Покаже всім дулю
Жили ми без них щасливо,
   Співали пісні
Як прийшли вони до влади
   Витираєм сльози ми
На все ціни піднімають,
   Совісті нема
Зарплатня така мала
   І не в всіх вона
Як нам жити підкажіть -
   Ми в них запитали
Яценюк сказав відверто -
   Ми вас виживаємо
Ви простіть нас люди добрі,
   За тяжкі гріхи
Якщо ціни не піднімим -
   Будуть нам кранти.


Рецензии