Письманосец

     Пісьманосец


З пачатку дня, да самай ночы,
Да вас загляне па чарзе.
Ен нетаропка з сумкай крочыць,
Вам радасць шчырую нясе.
І цесна ей у сумцы поунай,
Яна ж вагу мае сваю.
Навіны вечар ваш запоуняць,
Што на лістах газет снуюць.
Настрой-у колкім анекдоце,
Тэмпературы перапад.
Хто у фінал футбольны увойдзе,
Хто палітычны чыніць лад.
Каму ,калі ,за што прыбудзе,
Што можа здарыцца у каго.
Нясе ен тонкі гумар людзям,
Паэтау свету усяго.
Аддасць вам шчырыя вітанні,
Бы сэрца кропелькі свайго.
Пустою сумка яго стане,
Ен быу у кожнай хаце госць.


Рецензии