до весни

я не залишу сум до минулого
як торкалась
мiцними обiймами
мене
твоя рука

я не залишу сум
коли мiсто пилає вiйнами

чай сьогоднi зелений з вершками, бо нема молока

i втiкати-летiти
втiкати
крізь брильянтові сни

сумувати-кричати-мовчати
сумувати
до самої весни


Рецензии