Цуда лек

  Цуда лек

жарт


   
 У тэлескрынцы дзед убачыу,
Цуда-лек ад усіх балячак.
 Ды яшчэ пачуу аб змане,
Лек мацуе у час кахання.
Зацікавіла старога,
Лек каштуе дужа многа.
 Меу дзядок крыху валюты,
Парасятак марыу купіць.
 Мазгавау тут так і сяк,
-Не!Лепш лек,чым парасят.
 Бы адчуць сябе малодшым,
Лек купіу на усе грошы.
 Бо адзін ен шмат гадоу,
А па весцы валам удоў .
 Меркаваць ужо стау з якой,
Лек прыменіць цудны свой.
 На паперы піша планы,
Як адчуе сябе панам.
 Дзень ідзе, нядзеля,месяц,
Тры прйшло і не прыкмеціу.


Пакуль планы малявау,
Вартасць пратэрмінавау!
 .


Рецензии