Дiйснicть

На майдані всяк балакав,
На долю гірку нарікав,
Було таке що хтось і плакав,
І кожен кращого чекав.
Бо живе народ убого,
Хоча хліб чесно заробля,
І їжу має тільки з того,
Що іще родить нам Земля.

І що ж воно за кривда сталась,
В патріотичній зграї фраз,
Брехня була,то був лиш галас,
Бо гірше жити враз.


Рецензии