Краще розмовляти нiж воювати

Я можу з кожним разом пісню заспівати
Про батьківський поріг та рідну землю-мати!
Про шум гаїв, та про ланів роздолля,
Проте, як плаче на пагорбі тополя.

Про калину красну, та про дуби на горі.
Про життя прекрасне, та про не ладну долю.
Про страви екзотичні, або про власну кухню,
Про духів потойбічних, що є у нас з тобою.

Про Богів народних, перших і останніх.
Про одежу модних, власних та брутальних.
Можу все це з кожним щиро оспівати
Тільки б один з одним нам не воювати!


Рецензии