ашулаКузинг менга мухаббатини

Ашула
  ***
Кузинг менга мухаббатини
майдалаб-майдалаб айтсин
юрак эса сенинг атингни
кайталаб-кайталаб айтсин

Жонингга жон садкасин жонлар
канду лаб кандулаб айтсин
нигохингни курмаган онлар
хунталаб-хунталаб айтсин

О, Муфаззал мухаббат додин
битталаб-битталаб айтсин
о,етмаган кунгил фарёдин
дилталаб-дилталаб айтсин
    ***


Рецензии