Гордий птах

Навіть в крихти цього птаха
Вдача вже задиркувата.
Несуєтная постава -
Гідності його підстава.

Вид розсудливий, упертий -
Знайте всі - боєць він тертий.
Для острашки розженеться,
Шию витягне й несеться

З гелготом на всіх парах -
Ось який він грізний птах.
Дітки, що - для вас тяжка
Ця розгадка гусака?


Рецензии