Згадую пташину колискову пiсню

Згадую пташину колискову пісню
і медовий запах чарівного літа.
У селі в садочку вже поспілу вишню,
що промінням сонячним зігріта.

Згадую ромашку - квіточку кохання,
як вона любов нам  ніжну дарувала.
Зустрічі, зізнання наші до світання,
літо нас казкове парувало.

Згадую, мій милий, наче шовк, волосся,
танцювали в небі зорі разом з нами.
Шелестіло в полі  золоте колосся
і лягало на листок віршами.   


Рецензии