Виталию Кличко

ЗАБРАКЛО КАЛІЧКОВІ
НАРОДНОЇ ЛЮБОВІ
 ЙОМУ Б ТАКАЯ СЛАВА,
 ЩОБ ЛОПНУЛА ДЕРЖАВА,
ЩОБ СВІТ ВЕСЬ РОЗКОЛОВСЯ,
 А ВІН БИ ВСЕ БОРОВСЯ,
ЩОБ ТЕКЛИ РІКИ КРОВІ
З “НАРОДНОЇ ЛЮБОВІ”
АБИ ЙОМУ РАДІТИ,
НЕХАЙ ПОПЛАЧУТЬ ДІТИ,
 ЖІНКИ НЕХАЙ ГОЛОСЯТЬ,
 НЕХАЙ БЛАГАЮТЬ-ПРОСЯТЬ
 “ВІТАСЮ, ВГОМОНИСЯ,
НУ ОСЬ ЯК ХОЧЕШ…СИСЯ...”
СТАРІ ДІДИ З БАБАМИ
 БЛАГАЮТЬ У НЕСТЯМІ
ВІТАЛИК, СХАМЕНИСЯ,
НЕ ТРЕБА, НЕ БОРИСЯ,
БО МИ УЖЕ НЕ В ЗМОЗІ
РАДІТИ ПЕРЕМОЗІ.”
 А ВІН ВІДПОВІДАЄ:
 “НІХТО ВАС НЕ ПИТАЄ,
ІДЕ ДО НАС ЄВРОПА
 І БУДЕ ВСІМ ВАМ Ж..ПА.
ВИ Ж ХЛАМ КОМУНІСТИЧНИЙ,
А ТАМ НАРОД ПРАКТИЧНИЙ.
 ВІКНО УЖЕ ВІДКРИТО,
 ТО Ж Я СХОПЛЮ КОРИТО,
ПОСТАВЛЮ В СЕБЕ В ХАТІ
І БУДЕМО БАГАТІ...”

Автор неизвестен


Рецензии