Born Again

1-st couplet:
FORGIVE ME, MAMA MY MISTAKES -
I SHOULDN'T HAVE TO GO...
TEAR DROPS RUNNING DOWN YOUR FACE,
YOU KNOW I NEED YOU SO!
I LIVED MY LIFE MISUNDERSTOOD
BUT, NOW I'VE CHANGED MY MIND!
I'D BORN AGAIN, MOM IF I COULD -
JUST WANNA STAY YOUR CHILD!

Bridge:
I WANNA CHANGE MY WORLD!

Refrain:
IF I COULD BORN AGAIN -
I WOULDN'T LET MY PEOPLE DIE!
IF I SHOULD BORN AGAIN -
I WOULDN'T MAKE MY MOTHER CRY!
IF I COULD BORN AGAIN -
I'LL LEAD THE PRESIDENTS TO REASON!
I WANNA BORN AGAIN
TO STOP THE WARS AND BAN THE PRISONS!

Chorus:
BORN AGAIN! BORN AGAIN! BORN AGAIN!

2-nd couplet:
MY LIFE SEEMS VANISHED IN THE HAZE,
AS A RIVER'S FLOWING DOWN...
THRU' BIG DISGRACE OF MESSY DAYS
I SEARCH FOR SOLID GROUND.
MY TROUBLES 'SEEMED SO FAR AWAY
NOW, KNOCKING AT MY DOOR...
I MISS YOU BADLY DAY BY DAY -
CAN'T TAKE IT ANYMORE!

Bridge:
I WANNA CHANGE MY WORLD!

Refrain:
IF I COULD BORN AGAIN -
I WOULDN'T LET MY PEOPLE DIE!
IF I SHOULD BORN AGAIN -
I WOULDN'T MAKE MY MOTHER CRY!
IF I COULD BORN AGAIN -
I'LL LEAD THE PRESIDENTS TO REASON!
I WANNA BORN AGAIN
TO STOP THE WARS AND BAN THE PRISONS!

Chorus:
BORN AGAIN! BORN AGAIN! BORN AGAIN!

28/01/2015 г.
г. Киев


Рецензии
Every so often we have a strong desire to be born again. Your song is a precious pearl. Thank God.

Милая Карина   28.01.2015 22:07     Заявить о нарушении
Thank you so much, dear Karina! Nice hearing you!

Сергий Дубенко   28.01.2015 22:44   Заявить о нарушении