Цалис-ца дигахъуте

ХIу мякьизе аголе,
Бари цаби нам ца дус.
ХIу уркIилзе рерхоле,
Шатле яшади укIус.

Припев.
ХIуни хIабуралера,
Баласра ну дигахъуй.
ХIу багьандан нунира,
Багьен жан мяштхIадируй.

Ну шатле хIу кьакьале,
Балбиркуй зат их хIина.
Намкем гьади ребкIале,
Нура левкьясра ина.

Дигахъуй хIу лернилис,
Аллагьис шукру бирис.
УмцIалера хIугъуна,
ЦархIил нуни хIариргис.


Рецензии
Красивая песня.Спасибо Салим.

Гуля Минатулаева   09.02.2015 01:21     Заявить о нарушении
Благодарю Гуля. Спасибо за отклик.

Салим Герейбеков   09.02.2015 11:21   Заявить о нарушении