Змiна полюсiв

 
Кружляє віхола полями,
Лютує, біситься зима.
Разом з холодними вітрами,
Мов закусила вудила.

А вітер свище, завиває,
Далеко чути як шумить,
Дороги снігом замітає,
Стає тривожно у цю мить.

Усіх бажає залякати,
Міста і села холодить.
Чого ще в лютому чекати,
Яку зима проявить «прить»?

Вона іще нас подивує,
Із снігом випадуть дощі.
Тепло і холод завирує,
Змінить з часом  полюси.

Весна уже не за горами,
Загляне сонце у вікно,
Нам принесе тепло весняне,
А з ним і щастя заодно.


Рецензии