Кечир о, кечиккан мухаббат

   ***
Кечир о,кечиккан мухаббат
Курбонларинг бехуш...телбайди
О, бир умр кутилган рохат
Туртибгина куйсанг нимайди

Туртибгина куйсанг нимайди-я
Айтибгина куйсанг нимайди
Гирром дунёга утлар ёкиб
Оловида куйсанг нимайди

Оловида куйсанг нимайди-я
Каловига кунсанг нимайди

Кечир о,кечиккан мухаббат
Икки дунё аролик кайгу
Лаззатли кийнокдан тонган тот
Кийнокли лаззат булган огу

Гам-у андухга ошномидинг
Хижрон дардига ташнамидинг
Юракнинг юраксиз колган пуч
Пустлогига карашмамидинг

Кечир о, кечиккан мухаббат
Жонга жазо-ю,ором,кулфат
Жоду кузин сехрли охи
Бир умрлик, айрилмас улфат...
  ***


Рецензии