Моя мала

Моя мала пішла весною
Зробила крок в нове життя
Нестало мені супокою
Зазнав гіркого почуття

Вона пішла ще зпозарання
В туман ранковий по росі
Понесла мила в світ кохання
Що виростили в забутті

Моя любов пішла не попрощавшись
Наївна, добра, юна та струнка
Сміливості та розуму набравшись
Мене бездумно кинула вона.


Рецензии