Алхимия души и тела!

Восьмой бо ж лунный день.
Поэтому прылежте
И спитэ вжэ скик хцэш.

Вам дасць жыдивка тестка.
Да, ой, ешо й в цюкре!
Бо нашо дурню хлеб свеж.
И так обыйдытць сфер.

И З Дыржына кныжэньку
Мы зробым зар вам здес.
А шо ж звырстаты в негра
Ныграмотны стишетк.

Мы вот: во ш в фотошопке й
Нагучан Пашо ж в шлехт.
И натэ. Забавлейтэсь.
Размеры – хоть зашейсь.

Рыжым ыкрана ж некый.
Пуд, што ли, прам слыпек.
А я прычом вам, пешка.
Да нада ж Юльке вперть.

ПадайРак в нас родне все.
Шо ны попрось – всё зделм.
И ты жывы во з нечысть
В коморке-табакерц.

Воны ш жылы б так, если б
Прышлося потерпеть
От всех паночкав-бесав.
Да шэ й в шызарне дзе.

Подайце ш мне грам дзесяць!
Ну, тута хто к млынцем.
А то ш помру в кансервах
Всих Козый-яновцей.

У вобщым, расСлабЛейИмс.
Во, сыдымо в вас ексь?
В Голандию поехать
Хатима шэ тут с Кеть.

Спувае нават нехта.
Играе в Васыле Ж.
Жабы шкварчеть. Вычэру
Готуе ж бабка Вер.

А хто п погладзь адзежу п?
А кто пы брукы щэ
Дэ сполоснуль ф тазе хоць.
Да групку разагрель…

О!.. Во за двэро Бежак!
Ф мобилке дзень-дзень-дзеньк.
И скикы шэ гадзен взе?
Шэ ш спаткы ны поре.


Рецензии