В цiлунку губ

Цілую слід твоєї тіні,
Немов злітаю над чуттями.
Коханий мій, ці дні осінні
Не мають влади вже над нами!
 
Чумацький Шлях затих в задумі...
Чи він стрічав таке кохання?
Співають: погляд, губи, думи –
Незнаним чимось осіянні.
 
І є в цім співі мить весняна,
Із літніх днів жагучий подих,
І подив зір, як сніг, холодних.
 
Осіння ніч, і стигла й п’яна,
В цілунку наших губ забулась –
Як в рай ввійшла, та й посміхнулась.


Рецензии